Site icon La Valira

El sobiranista Roures fitxa un exsecretari d’Estat de Rajoy

El grup audiovisual Mediapro ha anunciat que incorpora a partir d’aquest mes de novembre Miguel Cardenal, qui va ser secretari d’Estat per a l’Esport i president del Consell Superior d’Esports (CSD) del govern del PP que va encapçalar Mariano Rajoy.

La missió de Cardenal, segons comunica el grup fundat per Jaume Roures, és aportar coneixements i experiència per impulsar l’àrea internacional de Mediapro. Cardenal, catedràtic de Dret del Treball i de la Seguretat Social, va ser una figura aliada de Javier Tebas, president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), i enfrontada amb Ángel María Villar, el qual va presidir la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) durant 29 anys.

Com a secretari d’Estat, Cardenal va impulsar la venda centralitzada dels drets d’emissió del futbol, modalitat que va incrementar-ne el preu. Ara fitxa per Mediapro, un comercialitzador del sector, coincidint amb la fi del període de dos anys durant els quals la llei impedeix a un ex-alt càrrec treballar per una empresa privada que hagués resultat afectada per les seves decisions com a responsable públic. Cardenal va plegar com a secretari d’Estat el novembre del 2016.

Exit mobile version