El Partit Socialdemòcrata ha presentat un total de 35 esmenes als pressupostos del Govern per al 2021, entre elles una que aposta per destinar una partida de 6 milions d’euros per a la creació d’habitate social.

Des del partit entenen que caldria aprovar uns comptes el més socials possibles i és per això que una d’aquestes esmenes anirà encaminada al foment de l’habitatge social. Els diners sortirien de les partides plurianuals fins al 2023 que l’executiu vol destinar al recinte multifuncional, una infraestructura valorada en 10 milions d’euros sobre la qual no hi ha cap projecte fet encara.

Un altre dels punts importats són les primes que volen donar als professionals sanitaris. És per això que proposen que el SAAS no pagui cap factura ni a FEDA ni a Andorra Telecom l’any vinent per fer front a aquesta despesa, i encara quan a les parapúbliques, es proposa que rebaixin les tarifes un 20% a la població.

Entre aquestes inversions, proposen augmentar les partides pels desviaments de la Massana i de Sant Julià, desenvolupar el Centre de Salut Mental i començar els treballs de reconstrucció del campanar de Sant Vicenç d’Enclar.

Finalment, proposen treure dos milions d’euros per l’espectacle del Cirque de Soleil i destinar-ne un a fer una companya de suport al teixit comercial i l’altra a promocionar a l’exterior les de seguretat contra la covid que s’han implantat a Andorra.