Site icon La Valira

El Pallars Sobirà premia el reciclatge amb forfets i restaurants

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha engegat aquesta setmana la campanya Fer-ho bé té premi. Els 100 habitatges que utilitzin més bé el servei de recollida selectiva porta a porta obtindran un premi. Es tracta de xecs regal que inclouen un dinar o un sopar per a dues persones en un establiment de l’Associació La Xicoia o un forfet al Parc Lúcid de Port Ainé, més un dinar de bufet.

L’objectiu d’aquesta campanya és millorar la qualitat del servei, augmentar la participació ciutadana en la recollida selectiva i reduir el mal ús de les bosses i els cubells. Ara fa dos anys que es va implantar la recollida porta a porta de les fraccions de vidre, paper, envasos, orgànica i resta a pràcticament tota la comarca.

Amb aquest canvi de model s’ha passat d’un 28% de recollida selectiva a més del 60% als pobles on es fa el porta a porta. Un total de vuit educadors ambientals estaran repartits aquest mes per tota la comarca i faran qüestionaris sobre el funcionament del servei. Els educadors també informaran els usuaris sobre com s’ha de fer el servei.

Exit mobile version