Site icon La Valira

El nou home fort del PDECat a l’Alt Pirineu, Albert Piñeira, plantarà batalla al JuntsxCat de Fàbrega

L’assemblea d’associats del PDECat de l’Alt Pirineu, reunida aquest passat dijous va escollir per unanimitat l’alcalde de Puigcerdà i vicepresident segon de la Diputació de Girona, Albert Piñeira, com a president de la vegueria de l’Alt Pirineu fins a la realització de les eleccions internes.

Piñeira liderarà una executiva que comptarà amb la presència de l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i dels presidents comarcals dels demòcrates.

Amb l’elecció de Piñeira com a president de la formació continua reforçant l’estructura orgànica del partit a la vegueria de l’Alt Pirineu després de la trencadissa amb JuntsxCat, que ha suposat la marxa d’alguns associats i dirigents dels demòcrates al partit de Puigdemont. Entre aquests darrers destaca Jordi Fàbrega que ha convertit l’Alt Urgell en una de les poques places fortes de JuntsxCat a l’Alt Pirineu.

A banda, aquesta setmana el PDECat també ha celebrat assemblees als dos Pallars per renovar les executives. En el cas del Pallars Jussà, Joan Ramon Lloret continuarà com a president comarcal del PDECat mentre que al Pallars Sobirà, el president seguirà sent Joan Montaña. A més del president, també representaran la comarca als òrgans del partit l’alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i l’exalcalde i actual regidor de Llavorsí, Joan Ordi.

Exit mobile version