Site icon La Valira

El ministre de l’Interior vol prohibir la venda d’alcohol a les festes majors

El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell vol prohibir la venda d’alcohol a les festes majors perquè els joves no hi tinguin un accés tan fàcil. Pel ministre, la seva venda s’ha de dur a terme en llocs autoritzats on el propietari del negoci se’n faci responsable. Les declaracions de Rossell han tingut lloc durant la visita a la caserna de bombers de Canillo.

Rossell ha criticat la permissivitat que hi ha en la venda d’alcohol en les festes majors i que ha propiciat aldarulls com a Sant Julià de Lória. El ministre opina que el Govern i els comuns han d’actuar de manera conjunta.

Així, ha demanat la col·laboració de tots els implicats, comuns i comissions de festa incloses, per encarar aquesta problemàtica que va “in crescendo”, ha reconegut, i estudiar canvis legislatius. Segons ha defensat, “és contradictori que la Llei de seguretat pública prohibeixi el botellón“, però en canvi se’n vengui sense control a les festes.

El ministre ha afegit que, a més del Govern i comuns, “el Consell General també hi té alguna cosa a dir”.

Finalment, ha volgut defensar la tasca desenvolupada per la policia en les baralles de Sant Julià i ha assegurat que, malgrat que el cos es pugui sentir “desemparat”, “no s’ha de sentir desprestigiat perquè fa molt bona feina”.

Exit mobile version