Site icon La Valira

El jutjat admet la querella contra un exalt càrrec de l’Hospital de la Seu i cita a declarar totes les parts

El jutjat d’instrucció número 1 de la Seu d’Urgell ha admès a tràmit la querella criminal presentada contra l’exdirectora financera i de personal de la Fundació Sant Hospital (FSH) A.M., acusada del delicte d’apropiació indeguda i un altre de frau continuat d’administració deslleial.

Segons ha pogut saber LA VALIRA de fonts judicials, aquest dijous dia 11 està prevista la declaració de la part querellant (representant legal de l’hospital) i el dilluns dia 22 està citat per declarar el perit comptable del centre sanitari, dos testimonis i també la mateixa querellada.

La dona, que feia més de 10 anys que exercia el càrrec, va ser acomiadada de l’entitat el febrer del 2020.

La FSH va iniciar un expedient disciplinari el 17 de desembre del 2019 en haver “quedat constatat que A.M. havia comès un incompliment molt greu de les seves obligacions laborals”.

En concret, s’imputa a A.M. “transferències efectuades a nom seu no retornades; irregularitats en la comptabilitat (factures que consten no pagades, manca de conciliació de bestretes a la plantilla no retornades, alteracions en la comptabilitat de la nòmina i errors en els assentaments de caixa); desquadrament de la caixa, i compra d’un ordinador amb càrrec a l’entitat”.

Exit mobile version