Site icon La Valira

El ‘hub’ tecnològic de la Seu no engresca: s’hi apunten empreses i administracions vinculades al sector públic

Només 25 empreses i administracions públiques han decidit donar suport a la creació del ‘hub tecnològic’ de la Seu d’Urgell. Es tracta de l´únic projecte estrella de l’actual equip de govern municipal (JuntsxCat i ERC) durant l’actual legislatura liderat pel vicealcalde lleidatà, Jordi Fàbrega.

Tot i que la idea inicial era que el centre d’operacions tecnològic ocupés una part important de les instal·lacions de la Ciutadella, la manca de suport empresarial va fer recular a l’ajuntament i rebaixar les expectatives, fins al punt que, a hores d’ara, no s’ha volgut fer pública la inversió econòmica necessària.

Al respecte, el batlle Francesc Viaplana, ha informat en declaracions a la ràdio oficial de l’ajuntament, que ara s’ha optat per ubicar el ‘hub’ al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) a l’edifici de les Monges, esperant que “el projecte pugui arribar a créixer en un futur”.

Amb tot, en un acte que forma part ja de la precampanya de cara a les eleccions municipals de l’any vinent, es pretén vendre mediaticament aquest dijous com ‘el gran projecte de la legislatura’, tot i que els participants són poc més d’una vintena de socis fundadors, entre administracions i petites i mitjanes empreses (locals i de la comarca) vinculades majoritàriament de manera directa o indirecta a les arques del sector públic del territori.

Exit mobile version