Site icon La Valira

El govern espanyol culpa alguns ajuntaments d’anul·lar la presència d’un miler de militars a Talarn

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha manifestat que la decisió d’anul·lar la presència d’un miler d’aspirants a sotsoficials a Talarn (Pallars Jussà) es tracta “d’una decisió no desitjada que ha estat reclamada per diversos ajuntaments”. Alhora Crespín ha expressat tot el seu suport “al sector de l’hostaleria i la restauració de la zona, que ja fa mesos que acumula inactivitat a causa de la pandèmia”.

El subdelegat també ha recordat que “la comarca del Pallars Jussà i l’Acadèmia han tingut forts lligams des de fa molts anys i és per això que l’Acadèmia no s’entén sense el Pallars i el Pallars no s’explica sense l’Acadèmia”.

Crespín ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la visita que ha realitzat aquest dilluns a l’Acadèmia, que aquesta setmana acollirà les proves selectives d’accés al cos general de l’escala de sotsoficials “seguint totes les mesures de seguretat i prevenció del coronavirus”.

A més, el subdelegat del Govern s’ha reunit amb l’alcalde de Talarn, Àlex Garcia, que li ha traslladat el “neguit i preocupació” de diferents sectors. Al respecte, Crespín ha transmès al batlle “la voluntat de seguir treballant plegats per continuar aportant vida als municipis del Pallars”.

Exit mobile version