Site icon La Valira

El Govern diu que el preu mitjà del lloguer de pisos està entre “els 539 i els 587 euros”

Un estudi sobre l’Índex de preus de consum i l’enquesta de pressupostos familiars realitzada pel departament d’Estadística del Govern andorrà indiquen que el preu mitjà del lloguer d’habitatges se situa entre els 539,54 euros i els 587,3 euros, el que mostra un augment d’entre el 0,2 i el 0,6% respecte al darrer any. A més, aquestes mateixes recerques situen el preu mitjà per metre quadrat entre els 6,8 i els 7,1 euros.

Uns resultats fets públics aquest dimarts durant la segona reunió que ha mantingut la Comissió Nacional de l’Habitatge per tractar sobre la problemàtica per a molts ciutadans de poder accedir a un habitatge. Una trobada que ha comptat amb la presència del ministre d’Interior, Justícia i Afers Socials, Xavier Espot.

Tanmateix s’han donat a conèixer que, a hores d’ara, hi ha 33.249 vivendes ocupades per llars residents i que des del 2010 hi ha prop de 4.000 noves llars que ocupen pisos buits o de nova construcció. A més, el preu mitjà de la venda d’habitatges multifamiliars és de 2.050 euros per metre quadrat i el preu mitjà de venda d’immobles unifamiliars és de 2.280 euros.

Exit mobile version