Site icon La Valira

El govern de Torra va destinar 640.000 euros a la Diada

Els actes de la darrera Diada organitzats per la Generalitat de Catalunya i enfocats a la reclamació de “la llibertat” dels dirigents del procés empresonats o expatriats va totalitzar una despesa de 640.000 euros públics, publica El Mundo citant el contingut d’una resposta parlamentària de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, a Ciutadans.

La principal despesa pública institucional del darrer Onze de Setembre van ser els 402.999 euros destinats per Presidència al disseny i la producció de l’acte que va tenir lloc el 10 de setembre: el trasllat de la flama del Canigó des del Parlament fins al Palau de la Generalitat, a la façana del qual es va projectar la paraula “llibertat”.

A més, es van destinar 206.533 euros des del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, que encapçala Pere Aragonès, a la inserció de publicitat de la Diada als mitjans de comunicació -189.000 euros- i a contractar el disseny del cartell -17.300 euros-. La quantitat restant fins als 640.000 euros correspon a la commemoració de la Diada a les delegacions de la Generalitat fora de Catalunya.

Exit mobile version