Site icon La Valira

El govern central licita la millora del ferm de l’N-145 (Alt Urgell) i de l’N-260, a la Cerdanya

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha licitat aquest dimecres, per 604.951 euros, el contracte d’obres per a la rehabilitació superficial del ferm en diversos trams de l’Eix Pirinenc (N-260) i de la carretera N-145.

En el cas de la via que connecta la Seu d’Urgell i Andorra, l’actuació es farà entre els quilòmetres 8 i 9 de l’N-145, al terme municipal de les Valls de Valira.

Els treballs s’inclouen al programa de conservació i manteniment de la Xarxa de Carreteres de l’Estat. Aquest tram correspon a la part final de la via, a tocar de la frontera amb el Principat.

Pel que fa a l’N-260, l’actuació es farà en un total de 10 quilòmetres, concretament entre els punts quilomètrics 194 i 204 de l’N-260, que correspon als municipis de Montellà i Martinet i del Pont de Bar, a la zona que delimita la Cerdanya i l’Alt Urgell.

També es millorarà el ferm al primer quilòmetre i mig de l’N-260R, al municipi de Bellver de Cerdanya, a l’entorn del poble de Baltarga. En aquests dos trams, darrerament el ferm s’havia deteriorat notablement i en alguns punts ja estava directament en molt mal estat, cosa que suposava un perill per a la seguretat del trànsit per la presència d’un gran nombre de petits sots a l’asfalt.

Exit mobile version