Site icon La Valira

El futur servei unificat de la recollida de la brossa comportarà de nou pujades dels rebuts a l’Alt Urgell

A dos dies d’acabar el termini, cap empresa vol fer-se càrrec de l’embolic de la recollida unificada de brossa a l’Alt Urgell. El portal de contractació pública de la Generalitat torna aquest dilluns a recordar que d’aquí a 48 hores finalitza el termini per presentar-se.

Després que la primera convocatòria quedés deserta, per la manca d’ofertes, la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet va treure a licitació els serveis que gestionen directament, més la part que correspon a la Migraum, a la zona sud i l’abocador de Benavarre.

La indiferència empresarial de la primera convocatòria pública va comportar que els responsables de l’entitat del nord, entre els quals es troba l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, incrementés el valor del contracte de 18.192.525 euros a 20.438.545 euros (sense IVA).

Això a la pràctica representa un augment de gairebé 2,5 milions més que, en el cas que hi hagi una empresa interessada, repercutirà directament en una forta pujada dels rebuts de les escombraries que s’hauran d’afegir als increments dels darrers mesos.

Exit mobile version