La Valira

El fillol de la secretària del Govern, Ester Fenoll, podria participar a Tele-5 en ‘Supervivientes”

El fillol de la secretària general del Govern, Ester Fenoll, el ‘celebrity‘ andorrà Héctor Quintana, podria participar en una nova edició del reality-show ‘Supervivientes‘ que Tele-5 posarà en antena el pròxim mes de febrer i que aplegarà setze concursants. Així i tot, el mateix Quintana ha manifestat a LA VALIRA que la seva participació no està confirmada, ja que “això es porta sempre amb molta discreció”.

L’actual col·laborador de la cadena privada de televisió, músic i compositor de vint-i-vuit anys, ha estat escollit per participar en un dels espais amb més audiència televisiva i que transcorre en una illa d’Hondures.

Quintana nascut a Girona es va donar a conèixer a través del programa ‘Hombres y mujeres y viceversa’ i des d’aleshores ha estat col·laborador habitual en diferents emissions de Tele-5 com ara ‘Got Talent’, ‘Gran Hermano’ o ‘Sálvame’, entre altres.

A la seva popularitat no escapa fins i tot el mateix copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, tal com es pot observar en la fotografia que s’adjunta.

El passat mes de juny, Quintana va decidir batejar-se al santuari de Meritxell a Canillo. A la cerimònia va participar la seva padrina, Ester Fenoll, a la qual va dedicar unes paraules per la seva presència a través de les xarxes socials.

Exit mobile version