Site icon La Valira

El coronavirus comença a frenar-se a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran

El Departament de Salut ha confirmat que en les darreres hores ha mort una persona amb coronavirus a la Regió Sanitaria de Lleida, mentre no s’ha compatibilitzat cap decés a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran.

D’aquesta manera, la xifra de víctimes mortals registrada fins ara a les comarques lleidatanes és de 80. El departament també ha confirmat 26 casos positius nous; 22 a Ponent i 4 a les comarques de muntanya. Això fa que el nombre total d’afectats ja superi el miler, amb un total de 1.063 casos.

Dels 46 ingressats a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran, 10 es troben a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 a l’Hospital del Pallars, a Tremp, totes a planta; 8 a l’hospital de la Seu, estables a planta; i 11 a l’Hospital de Cerdanya, estables a planta.

De les 226 persones amb coronavirus ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida, 137 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova; 97 estan estables a planta i 40 a l’UCI. 43 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 33 de les quals estables a planta i 10 es troben a l’UCI. 46 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

En les darreres hores 8 persones han rebut l’alta hospitalària i les altes acumulades ja són 221; 163 a Ponent i 58 al Pirineu.

Exit mobile version