Site icon La Valira

El Consell Comarcal manté salaris per compensar la gran pujada de sous a la Seu

El ple del Consell Comarcal de l’Alt Urgell ha aprovat aquest dijous el nou cartipàs, és a dir, la seva organització i àrees de govern i les retribucions econòmiques dels seus càrrecs. Per compensar les elevades nòmines que neoconvergents i republicans es van assignar a l’ajuntament de la Seu, el plenari de l’ens supramunicipal ha decidit mantenir la mateixa partida econòmica en sous que en l’anterior legislatura.

Així, amb una dedicació parcial d’un 50%, el president i exalcalde d’Oliana, Miquel Sala (JxCat) percebrà una retribució anual bruta de 27.500 euros. A més, els vicepresidents Martí Riera (ERC) i Cristina Barbens (JxCat) rebran una retribució anual d’11.687 euros cadascú amb un 25% de dedicació.

A mitja legislatura el batlle republicà de Coll de Nargó, Martí Riera rellevarà en el càrrec a Sala d’acord amb el pacte de govern a què van arribar Junts i ERC.

Els altres dos vicepresidents, Sergi Parramon i Annabel Manrique, així com els consellers no tindran dedicació, sinó que cobraran en règim d’indemnitzacions per assistència a les sessions ordinàries de ple, que es reuneix cada dos mesos, i per assistència a les reunions de les comissions informatives ordinàries que tenen lloc setmanalment.

Exit mobile version