Site icon La Valira

El Comú d’Escaldes amplia les ajudes anticrisi, entre elles un augment de l’ajut al lloguer fins als 500 euros

El Comú d’Escaldes-Engordany ha incrementat per aquest 2021 el topall de l’ajut al lloguer, que passa dels 200 euros als 500 euros mensuals. A més, també se’n podran beneficiar les persones que viuen en una residència. Aquest és un dels canvis introduïts a les prestacions socials que ofereix la corporació, implementades l’octubre de l’any passat i que ara s’han adequat a les necessitats constatades des d’aleshores.

En l’àmbit empresarial i dels autònoms s’afegeixen noves bonificacions i també es canvien certs topalls amb la intenció d’arribar a més gent. En l’àmbit social, s’incrementen les ajudes per a l’alimentació i l’habitatge i s’afegeixen noves prestacions urgents. En total, es destinaran 1,5 milions a les dues tipologies d’ajuts als col·lectius que s’han vist afectats per la pandèmia.

Altres modificacions respecte de la convocatòria anterior tenen a veure amb la inclusió d’altres necessitats diferents de l’alimentació, pels quals es podia rebre un màxim de 200 euros mensuals. Així, es passa dels 200 euros per família a fins a un màxim de 200 per persona.

Les ajudes també fan referència a la higiene personal, de la llar o els productes per a nadons en l’atorgament d’ajudes, així com altres com ara productes de farmàcia o parafarmàcia que no cobreixi la CASS, però que es considerin necessaris; s’han afegit prestacions urgents; i s’han apujat topalls.

Pel que fa a les ajudes a les empreses i autònoms es mantenen les bonificacions per radicació i a les de terrasses i s’hi afegeixen les dels rètols anunciadors i les dels guals.

Exit mobile version