Site icon La Valira

El British College tanca el centre deu dies a Andorra pel contagi de tres docents i un alumne

El British College d’Andorra ha tancat aquest dijous el centre educatiu ubicat a la capital  pels contagis de tres professors i un alumne així com per a l’aïllament dels seus contactes. Segons ha explicat el ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, la infecció s’hauria produït fora d’aquesta escola que acull a escolars entre els 3 i els 18 anys que segueixen el Currículum Nacional Britànic.

Pel que fa a la resta de la població escolar, a hores d’ara, hi ha 16 aules en vigilància passiva.

Dades epidemiològiques

El nombre de positius diagnosticats en les darreres hores s’ha incrementat a Andorra en 74, fet que situa el total de contagiats en 8.946, dels quals 8089 pertanyen a la segona onada. D’aquests, ara per ara, hi ha 742 casos considerats actius.

L’hospital té 29 pacients ingressats: 23 a planta i sis a l’UCI, cinc d’ells sota ventilació mecànica.

La planta Covid habilitada a El Cedre  20 usuaris: vuit procedents de Salita, 11 de Sant Vicenç i un de la residència l’Albó. El brot a la clínica geriàtrica de Sant Vicenç és de 51 padrins dels 54 que hi ha al centre i de 32 professionals.

Finalment, Martínez Benazet ha anunciat que l’acord amb la farmacèutica Pfizer se signarà entre avui i dilluns i s’anirà a buscar les 2.000 dosis de la vacuna a Madrid tan bon punt aquest punt estigui resolt.

Exit mobile version