Site icon La Valira

Dues defuncions més a la Seu i repunta la velocitat del virus a l’Alt Urgell i la Cerdanya

La Seu d’Urgell ha registrat dues noves defuncions en els darrers dos dies per coronavirus. En concret es tracta un home i una dona que es trobaven ingressats a la planta covid del centre sanitari urgellenc. Amb aquests decessos són ja nou les persones mortes amb la covid-19 a la capital alturgellenca en la segona onada de la pandèmia, des de principis del passat mes de setembre.

Mentrestant, ha repuntat lleugerament la velocitat de transmissió del virus a aquest municipi que ara se situa en el 0,68 i es manté molt alta el risc de rebrot que és de 507 punts. Hi ha 150 casos actius, dels quals 13 es troben hospitalitzats a la Seu i un està a l’UCI de l’Arnau de Vilanova de Lleida. En el conjunt de la comarcal’Rt és de 0,69 i el percentatge de rebrot és de 465 punts.

També s’incrementa l’Rt a la Cerdanya que, a hores d’ara, és d’1,29 mentre que l’índex de rebrot puja als 714 punts, amb 113 casos actius i dues persones hospitalitzades.

A la resta de comarques pirinenques, l’Aran notifica una taxa de reproducció d’1,56 i un indicador de rebrot de 431 punts, mentre que al Pallars Sobirà l‘Rt és de 0,89 (746 punts) i al Pallars Jussà de 0,91 (181 punts).

Exit mobile version