Site icon La Valira

Diversos detinguts per irregularitats en ajuts que la FIFA i la UEFA adjudiquen a la FAF

Foto: ATV

Una comitiva de la policia s’ha desplaçat aquest dimarts al matí fins a la seu de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) del carrer Batlle Tomás número 4 d’Escaldes-Engordany en el marc d’una investigació judicial per presumptes delictes financers i econòmics en relació als ajuts que la FIFA i la UEFA adjudiquen a la FAF.

A part d’aquesta entrada, el cos d’ordre també ha escorcollat altres seus socials i domicilis on s’han endut documents per a la investigació judicial, que es troba sota secret de sumari, i que abasta més enllà de la mateixa federació, tal com han informat fonts policials.

En el marc de l’operació, anomenada Cautxú i dirigida per la Batllia, s’han detingut diverses persones. Entre aquestes detencions hi ha la del secretari de la FAF, Tomàs Gea, i la del seu president, Víctor Santos. Algunes informacions periodístiques parlen també de la suposada implicació del vicepresident de la federació i de la directora-gerent en relació a la construcció de camps de futbol i amb l’alteració d’un partit per facilitar l’entrada d’un dels clubs del Principat en competicions europees.

 

Exit mobile version