Site icon La Valira

Detingut un mestre del María Moliner per un delicte d’abusos i assetjament

La policia andorrana ha detingut aquest dimarts a un mestre del centre educatiu espanyol María Moliner d’Escaldes-Engordany acusat d’un delicte d’abusos a menors i assetjaments segons una denúncia presentada per alguns pares i mares d’alumnes. L’arrest del docent espanyol, de 32 anys, s’ha produït aquest migdia i ha estat presenciada per alguns pares i escolars.

Segons fonts coneixedores del cas consultades per LA VALIRA, el mestre feia tres mesos que estava a Andorra i estava exercint la docència com a interí amb alumnes de maternal, de 3 a 6 anys de l’escola escaldenca.

L’home es troba, a hores d’ara, en les dependències policials, i hauria rebutjat l’assistència del Consolat d’Espanya al Principat. És previst que en les pròximes hores passi a disposició judicial.

Com qualsevol docent espanyol, inclosos els que treballen fora d’Espanya, estava en possessió del certificat que l’acredita que no té antecedents sobre cap mena d’abusos a menors.

L’ambaixador espanyol, Àngel Ros, ha convocat aquest dimecres una reunió amb els dos directors de les escoles espanyoles a Andorra i a la consellera d’educació per analitzar la situació i, si cal, prendre mesures disciplinàries.

Exit mobile version