Site icon La Valira

Detingut un home a la Farga de Moles, amb una quinzena d’antecedents policials, quan intentava fugir a Andorra

Agents de la Policia Nacional van detenir dimarts de la setmana passada a la frontera hispano-andorrana de la Farga de Moles (Alt Urgell) a un home al qual li constava en vigor una ordre de cerca i detenció del Jutjat d’Instrucció número 4 de Puerto del Rosario (Illes Canàries) com a responsable de la comissió d’un delicte d’estafa.

La policia va controlar durant la matinada del dia 1 de març un vehicle, ocupat per dues persones, quan intentava accedir a Andorra. A un dels ocupants del cotxe li constaven 15 antecedents policials, com ara, robatori amb força, robatori amb violència i intimidació, resistència i desobediència, i encobriment entre ells.

A banda l’home té dos assenyalaments pel Jutjat d’Instrucció número 4 de Sant Lorenzo de l’Escorial (Madrid) per amenaces, i pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Gandia (València) per furt.

Posteriorment a la detenció la persona va ser traslladada a les dependències de la Policia Nacional de la Seu d’Urgell on es van instruir diligències, passant a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de la capital alturgellenca. Després de prestar declaració judicial, va ser posat en llibertat a l’espera del judici per aclarir els fets.

Exit mobile version