Site icon La Valira

Detingut l’home causant de l’alarma per diferents robatoris amb intimidació a dones a la Seu d’Urgell

Els Mossos d’Esquadra ha detingut l’home que en els darrers dies ha causat l’alarma social a la Seu d’Urgell a causa d’agredir a diverses dones amb l’objectiu de robar-les mitjançant un objecte punxant, que algunes persones haurien descrit com una mena de matxet. LA VALIRA ha pogut contrastar la informació apareguda a les xarxes socials sobre aquestes agressions a través de fonts fidedignes que han donat veracitat als incidents viscuts per les persones atracades.

En tots els casos es tracta del mateix agressor que anava armat i que en diferents ocasions va protagonitzar les accions delictives, tot i els intents de minimitzar els fets per part de l’alcalde Francesc Viaplana, que ha arribat a dir que “l’àudio que corre per les xarxes socials no s’ajusta a la realitat”.

L’home resident a la capital alturgellenca, d’uns 40 anys, té antecedents policials i es troba ja a disposició judicial. La finalitat dels atracaments era aconseguir diners pel consum de drogues. Es pot afrontar a 3 o 4 anys de presó tal com estableix el Codi Penal pel delicte de robatori amb intimidació.

Exit mobile version