Site icon La Valira

Detingut a Ribera d’Urgellet el presumpte autor dels danys a l’hospital de la Seu

Els mossos d’esquadra han detingut a quarts de set del matí d’aquest dimecres al seu  domicili particular de Ribera d’Urgellet (Alt Urgell) al presumpte autor dels desperfectes causats a l’hospital de la Seu. En concret els cops de mall de l’agressor han provocat danys a les portes de vidre de l’entrada del servei d’urgències així com trencadisses a la finestra de la sala d’espera del centre sanitari. També han resultats afectats el parabrisa i un far d’una ambulància del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) que es trobava aparcada just davant de la porta principal.

L’home, de 30 anys i de nacionalitat espanyola, va fugir amb el seu vehicle una vegada van succeir els fets. L’avís del personal del centre hospitalari a la policia, a la que es va poder facilitar la matrícula del turisme, va permetre poder localitzar al suposat responsable dels danys ocasionats.

El detingut es troba a les dependències policials de la capital alturgellenca a l’espera que pugui passar a disposició judicial. Tot apunta que es tracta d’una persona amb les facultats mentals pertorbades i es descarta un motiu concret per haver cometre aquests actes vandàlics.

El succés ha provocat confusió i moments de pànic entre el personal que es trobava en aquell moment després dels cops i dels crits efectuats per l’agressor que, segons han explicat alguns testimonis a LA VALIRA, deia “hem guanyat nosaltres”.

Sortosament les portes d’urgències estaven tancades a quarts de sis del matí, ja que no s’obren fins a les sis. Els usuaris que necessiten aquest servei a les nits han de trucar prèviament al timbre de l’entrada. Un treballador ha comentat que feia uns dies ja havien observat la presència del vehicle de matinada.

Exit mobile version