Site icon La Valira

Detenen un home a Tremp per tràfic de drogues

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimarts  un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Tremp (Pallars Jussà), com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i contra la salut pública.

A principis d’any els agents policials van tenir coneixement que un veí de Tremp es dedicaria a la venda de substàncies estupefaents des del seu domicili del carrer Adoberies i rodalies del barri antic. Seguidament, van obrir una investigació per confirmar les sospites.

Durant aquests mesos, tot i la dificultat afegida per assegurar la realització d’observacions i seguiments discrets en un ambient reduït, els investigadors van aconseguir concretar la identitat del sospitós i la venda de cocaïna des d’un domicili al carrer Adoberies. Durant les vigilàncies els agents també van constatar que l’investigat es desplaçava a la plaça de Capdevila i altres carrers del nucli antic, si calia amb bicicleta, per distribuir la droga.

En el decurs de l’operatiu els mossos van identificar compradors en diferents dies i van detectar que durant els caps de setmana augmentaven les transaccions.

Aquesta activitat il·lícita havia causat algun incident a la població i generava sensació d’inseguretat a la resta de veïns de la zona per la contínua anada i vinguda de compradors de la comarca.

Un cop recollits els indicis suficients, ahir dimarts els investigadors van detenir al presumpte autor dels fets.

Finalment aquest dimecres s’ha realitzat l’entrada i perquisició al seu pis. Durant l’escorcoll els mossos han recollit objectes i indicis directament relacionats amb el tràfic de drogues. En total s’han comissat 145,2 grams de cocaïna, tres bàscules digitals, material divers per fer els embolcalls, 955 € en bitllets de fraccionats i dos telèfons mòbils.

 

Exit mobile version