Site icon La Valira

Detectats 10 positius de covid entre els treballadors de l’hotel que acull la Cimera d’Andorra

Les autoritats sanitàries, a través del protocol de prevenció que s’aplica a l’entorn de la celebració de la XXVII Cimera Iberoamericana, han detectat un total de 10 casos positius de Covid-19 entre els treballadors del complex hoteler Sport Hotels Resort & Spa, a Soldeu (Canillo) que acull l’esdeveniment.

Aquestes persones i els seus contactes s’han confinat aquest dilluns mateix, i s’està seguint un estricte control epidemiològic de les seves possibles cadenes de contagi.

Els protocols de cribratge han funcionat correctament i continuaran duent-se a terme diàriament amb totes les persones involucrades d’una manera o altra amb aquest esdeveniment. Aquests contagis s’afegeixen als positius que la setmana passada es van detectar entre el personal del ministeri d’Afers Exteriors i que entre d’altres ha fet que la ministra Maria Ubach s’hagi hagut de confinar.

El protocol sanitari s’ha establert, entre el Ministeri de Salut i la Fundació de la Cimera Iberoamericana, per acollir amb les màximes garanties la trobada, que se celebra a Andorra des d’avui fins el 21 d’abril. Aquest protocol també se segueix en el desenvolupament de la XIII Trobada Empresarial.

Exit mobile version