La policia ha desmantellat una important xarxa de tràfic d’estupefaents que actuava sobretot en locals d’oci del Principat. De moment hi ha quatre persones detingudes, tot i que l’operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Les investigacions es va iniciar al mes de desembre, emmarcades en la lluita contra el tràfic d’estupefaents a locals d’oci. Es van centrar en diverses persones vinculades a establiments nocturns de les quals se sospitava que podrien estar relacionades amb aquest tipus de comerç il·lícit.

Finalment i sota la supervisió del batlle instructor, la nit de divendres a dissabte es va desplegar un ampli operatiu, integrat per agents de la policia judicial, la unitat de grups especialitzats, equips canins i de seguretat ciutadana.

En l’operació es van realitzar una desena de registres, entre els quals a dos establiments comercials i un disco pub de la capital. Com a resultat de tot plegat es van detenir quatre persones residents, de 25, 37,39 i 41 anys, i es va intervenir mig quilogram d’haixix, petites quantitats de cocaïna, diners en efectiu i altres objectes d’interès. Tots els detinguts han passat aquest diumenge a disposició judicial. Un dels detinguts pot estar molt vinculat amb el submón de la droga a la Seu d’Urgell.

L’operatiu continua obert i no es descarten noves detencions. Aquesta és la primera operació antidroga emmarcada en la lluita contra el tràfic d’estupefaents a locals d’oci, que s’ha dut a terme en el decurs dels darrers anys i ha permès la desarticulació d’una important xarxa de venda de productes estupefaents.