Site icon La Valira

Desconvocada la vaga d’escombraries de l’Alt Urgell

L’empresa Urbaser, concessionària de la recollida d’escombraries del nord de la comarca de l’Alt Urgell, ha arribat a un acord amb els treballadors per tal de desconvocar la vaga que s’havia anunciat per als pròxims dies, entre el 25 i el 30 d’agost. El pacte entre les dues parts ha permès suspendre l’aturada, que hauria coincidit en dates amb la Festa Major de la Seu d’Urgell.

Aquest dilluns a la nit, representants de la companyia i dels empleats es van reunir novament i finalment van acordar una millora de les condicions laborals i salarials. Des del sindicat CCOO, que ha participat de les negociacions, han detallat que l’acord preveu, entre altres punts, l’augment salarial d’acord amb l’increment de l’IPC, a més a més del reconeixement de quatre categories de treballadors i de la pausa de vint minuts per esmorzar.

Els responsables sindicals s’han mostrat satisfets pel contingut del nou conveni, que tindrà una vigència de cinc anys. L’empresa té 18 treballadors i s’encarrega de la recollida i tractament de deixalles mitjançant la concessió per part de la Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet, que engloba els municipis del nord de l’Alt Urgell.

Exit mobile version