Site icon La Valira

Denuncien manca de transparència de la Diputació en el projecte de l’Inefc a la Seu

El PSC de la Diputació de Lleida ha demanat la retirada del conveni per al nou equipament d’Inefc a la Seu d’Urgell “per diferències amb el document aprovat al ple municipal de la capital de l’Alt Urgell”, celebrat el passat 3 de febrer.

El president del grup socialista, Fèlix Larrosa, ha explicat que “el conveni aprovat a la Seu estableix que la corporació lleidatana aporti 4 milions d’euros per al nou equipament de formació universitària, mentre que el document que vol aprovar la diputació no estableix imports i ho lliga a un altre conveni”.

No obstant això, Larrosa ha reiterat el ple suport a la Universitat de Lleida i la formació esportiva professional sempre que hi hagi la màxima transparència econòmica en el futur Grau universitari en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE) de l’Inefc de Lleida a un nou equipament a la Seu per a professionals de les diverses branques del coneixement en tot el relacionat amb el món de la muntanya. Un projecte que, a hores d’ara, no ha estat aprovat per la Universitat i la Diputació.

En tant no estigui construït i equipat el nou edifici acadèmic, l’Ajuntament de la Seu oferirà unes aules de la UNED, a l’edifici de les Monges, com una alternativa d’espais que pugui encabir temporalment les activitats acadèmiques durant alguns cursos.

Exit mobile version