Site icon La Valira

Demanen 13 anys de presó per violar la seva dona davant els seus fills menors a la Seu

La fiscalia ha demanat tretze anys i mig de presó a un veí de la Seu acusat de maltractar i violar la seva parella durant quatre anys. En el judici que ha tingut lloc aquest dimecres a l’Audiència de Lleida. L’home de 44 anys i nacionalitat portuguesa vivia en aquest període de temps en un habitatge situat a l’avinguda Guillem Graell juntament amb dos fills en comú.

Segons la fiscalia, la relació de la parella es va anar deteriorant a causa de la gelosia i de l’addicció a l’alcohol de l’acusat i tot i que la dona es negava, l’home l’obligava per la força a mantenir relacions sexuals amb ell perquè deia que era la seva “esclava”.

Alguns dels veïns de la zona van ser testimonis de les baralles de la parella i, fins i tot, el fill gran en alguna ocasió havia demanat auxili.

En alguna ocasió, recull l’escrit, l’acusat va violar la dona davant el seu fill de 12 anys i en una altra va colpejar el fill gran, també menor d’edat.

El ministeri públic sol·licita que s’imposin a l’acusat dos anys i mig de presó per un delicte de violència habitual, un any de presó per un delicte continuat de maltractament i deu anys de presó per un delicte continuat d’agressió sexual amb l’agreujant de parentesc. També demana que se li prohibeixi acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant vuit anys posteriors a la condemna i que indemnitzi la dona amb 15.000 euros per les lesions i el dany moral patit entre finals de 2012 i el març de 2016.

La dona va denunciar els fets el 21 de març de 2016. Va ser atesa mèdicament i se li va diagnosticar un estat ansiós-depressiu i està rebent tractament farmacològic i psicològic.

Exit mobile version