Site icon La Valira

Demanen nou anys de presó a l’encarregat d’un club de nit de Puigcerdà per violar una exempleada

El fiscal demana nou anys de presó per a un home, encarregat d’un club de nit de Puigcerdà (Cerdanya), que presumptament va violar a una exempleada l’any 2020. Els fets seran jutjats el pròxim dimecres a l’Audiència provincial de Girona.

Segons el ministeri públic, l’acusat va contactar amb la víctima per tractar temes relacionats amb l’activitat laboral en l’àmbit immobiliari d’aquesta. El processat i la víctima es coneixien d’anys enrere quan ella treballava en un club de nit en el qual l’home era l’encarregat, i havien mantingut relacions sexuals.

L’acusat li va insistir a veure’s de seguida en el club de nit i la dona va accedir. Una vegada en el local, mentre ella preparava l’ordinador per ensenyar-li diferents pàgines web relacionades amb la seva nova feina, l’agressor va començar a omplir el jacuzzi de l’habitació en la qual estaven.

La víctima es va negar en diverses ocasions a mantenir relacions sexuals. Tot i les seves negatives, l’home la va agredir sexualment, emprant força per immobilitzar-la i evitar la resistència que oposava la dona.

Exit mobile version