Site icon La Valira

Demanen 15 anys de presó per un home que abusava de la filla menor d’un amic a Guils i Puigcerdà

El fiscal demana 15 anys de presó per un home acusat d’un delicte continuat d’agressió sexual amb violència i intimidació amb accés carnal per via vaginal i bucal, agreujat per l’especial vulnerabilitat de la víctima, una noia menor d’edat, i la relació de superioritat del processat respecte ella, i d’un delicte lleu d’amenaces.

Els fets van ocórrer a Guils de Cerdanya i Puigcerdà entre els anys 1992 i 2004 i l’any 2017. Aquest dimarts vinent l’acusat serà jutjat a l’Audiència de Girona.

Segons el fiscal, l’acusat era amic del pare de la víctima, motiu pel qual en moltes ocasions la família es desplaçava a la granja de l’acusat, on aquest, aprofitant la minoria d’edat i discapacitat de la víctima, coartant la seva llibertat de decisió i vencent la resistència que mostrava, l’agredia sexualment.

En l’any 1997, l’acusat va començar una relació sentimental amb la mare de la víctima i es va anar a viure amb ella, situació que va aprofitar per continuar agredint-la. L’any 2017, l’acusat es va trobar amb la víctima i la va amenaçar en matar-la si el denunciava.

Exit mobile version