Site icon La Valira

Cop policial amb 14 detencions al sector més violent dels Boixos Nois

Una operació de la Policia Nacional ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Sabadell va escapçar, el passat 2 de novembre, un grup violent d’ideologia neonazi dels Boixos Nois, seguidors radicals del FC Barcelona, amb la detenció de 14 persones, dels quals set han ingressat a la presó, ha avançat La Vanguardia.

Segons aquesta informació, es tracta de “la cúpula radical neonazi” i el seu entorn, als quals s’imputa la presumpta comissió de delictes greus contra la salut pública, prostitució de dones sota coacció, tinença il·lícita d’armes i blanqueig de diners.

Els investigadors els descriuen com una organització criminal “jeràrquica i disciplinada” que usava la violència contra grups que els diputaven les àrees de negoci il·legal, i que seria successora de la facció Casuals, escapçada anys enrere.

Durant l’operació, a banda de les detencions, es van practicar escorcolls a 18 habitatges i locals, on es van trobar 10 armes de foc i armes blanques, així com un quilo de cocaïna, més de 5.000 plantes de marihuana i 42 quilos de cabdells, entre altres drogues.

A més, s’han comissat 300.000 euros en efectiu, presumptament procedents d’activitats il·lícites, s’han bloquejat més d’una vintena de comptes bancaris i s’han embargat 3 habitatges i 27 vehicles, segons especifica La Vanguardia.

El grup també disposava de material supremacista vinculat als Boixos Nois i al grup motard Hells Angels, del qual els investigadors del cas consideren que un dels detinguts és membre.

Exit mobile version