La Valira

Conxita Marsol considera gent gran i “arribades a l’edat de la jubilació” les persones a partir dels 60 anys

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha enviat als veïns majors de 60 anys una carta per anunciar-los que la setmana vinent obrirà portes un centre d’esbarjo adreçat a la gent gran que es denominarà l’Enclau.

A l’escrit la mandatària de Demòcrates per Andorra (DA) assenyala textualment que “cada vegada són més les persones que arribem a l’edat de jubilació… als 60 o 65 anys i que això no té res a veure amb generacions anteriors”.


A hores d’ara, es desconeix si aquesta afirmació realitzada en primera persona per la cònsol sobre l’edat de la  jubilació tindrà a veure amb la seva continuïtat o no en la vida política una vegada finalitzi, en uns mesos, el seu mandat (improrrogable) al capdavant de la corporació comunal de la capital andorrana.

Dins d’aquest context Marsol comunica a les persones a partir dels 60 anys que podran gaudir d’un nou espai per poder reunir-se i “fer activitats i tallers adaptats als vostres gustos i a les noves modes”.

L’Enclau, que s’inaugurarà dimarts de la setmana vinent, s’ubica a la planta baixa de l’edifici del Pic d’Enclar, número 19 del Prat Condal de Santa Coloma.

Exit mobile version