Site icon La Valira

Consum multa a 19 cases d’apostes per 58 milions d’euros

El Ministeri de Consum, liderat per Alberto Garzón, ha sancionat per infraccions greus o molt greus a 19 operadors del sector de les apostes i jocs d’atzar en línia a Espanya durant el 2021. El departament ha imposat multes per més de 58 milions d’euros i ha tancat 13 portals web.

13 de les 19 resolucions de la Direcció General d’Ordenació del Joc han estat per infraccions molt greus i han suposat la inhabilitació dels operadors en un període de dos anys. Així s’ha realitzat amb SBGC, Techsential Limited, Promedia NV, Xplay NV, Tekhou5 Limited, Halcyon Super Holdings, Wir-Wetten, Betrust, Global Games Tech, Tic Tac Toe, MxMark Enter Prizes, Oceanbreeze Tech i Pan de Bono Consulting Limited.

Tots els operadors que han realitzat infraccions molt greus han estat castigats amb multes de 5 milions d’euros a excepció de MxMark Enter Prizes i Wir-Wetten, que havien de pagar multes d’un milió d’euros cadascun. El Ministeri de Consum ha imposat sancions per un total de 57 milions d’euros per prestar activitats d’apostes i jocs sense tenir el títol que habiliti a això.

Exit mobile version