Site icon La Valira

‘Conjurs de bruixes’ per endollar a militants del PDECat a la Diputació de Lleida

Jordi Pujol no és l’únic convergent que ha recorregut als serveis d’una bruixa. En el cas de l’expresident de la Generalitat, es tractava d’Adelina, una gallega a qui consultava a Andorra.

Una altra figura en el punt de mira de la justícia, l’ex-cap de l’àrea d’organització i gestió de la Diputació de Lleida Marlen Minguell, també va confiar en l’esoterisme.

En concret, Minguell va intentar convèncer al expresident de la corporació, Joan Reñé, perquè contractés a la dona d’un destacat militant i amic del PDeCat en el Departament de Relacions Públiques però l’exmandatari es va negar perquè no li queia bé.

Tot plegat ha sortit a la llum a causa de que Marlen Minguell tenia el telèfon punxat per la investigació policial que es duu a terme per una presumpta trama de corrupció a la Diputació de Lleida.Tal com consta en els atestats policials relacionats amb el sumari que instrueix la jutge del número 1 de Lleida, Minguell va decidir recórrer a altres mètodes per convèncer Reñé.

L’excap de gestió de presidència va trucar per telèfon a una coneguda bruixa de Lleida que és popular per les seves prediccions esotèriques, per tirar les cartes i per veure el futur en una bola de vidre.

Marlen Minguell li va demanar, segons la conversa interceptada per la policia, que fes els conjurs pertinents per convèncer Reñé i que contractés a la seva amiga.

Minguell va aconseguir endollar a la seva amiga

La bruixa va comunicar l’endemà a Minguell que “el problema s’ha solucionat”. Tot i que no consta cap comunicació entre la bruixa i Reñé, Minguell es va sortir amb la seva i la seva protegida va ser contractada.

Exit mobile version