Site icon La Valira

Confirmats més de 200 casos positius de la Covid-19 a la regió sanitària d’Alt Pirineu i Aran

El departament de Salut ha confirmat 226 casos positius de coronavirus a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran, de les quals 45 es troben hospitalitzades.

Dels pacients ingressats amb Covid-19, 10 es troben a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 17 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 8 persones a l’Hospital de la Seu estables a planta i 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya estables a planta.

Cal destacar també que més de 175 veïns de la Seu d’Urgell amb símptomes segueixen aïllades a casa seva.

El repartiment dels casos positius confirmats es configuren per comarques de la següent manera:

– Val d’Aran: 75 persones
– Pallars: 75 persones
– Alt Urgell: 38 persones
– Cerdanya: 33 persones
– Alta Ribagorça: 5 persones

D’altra banda, a hores d’ara, 215 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la plana de Lleida amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 132 es troben a l’Hospital Arnau de Vilanova 89 dels quals estan estables a planta i 43 es troben a l’UCI; 39 persones a l’Hospital de Santa Maria, 30 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI; 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

A tota la demarcació de Lleida han mort víctimes del coronavirus 79 persones, de les quals 8 estaven ingressades a l’hospital de Tremp, 3 al de la Seu, 2 a la Val d’Aran i 1 al de Puigcerdà.

Exit mobile version