Site icon La Valira

Confinats una vintena d’alumnes d’infantil de l’escola Pau Claris i creix el risc de rebrot a la Seu

Un cas positiu per coronavirus detectat a l’escola pública Pau Claris de la Seu d’Urgell ha obligat a l’aïllament d’una vintena d’alumnes d’infantil del centre per contacte directe amb un adult.

A tots els escolars implicats se’ls ha aplicat el protocol i, aquest dimarts se’ls ha realitzat els tests PCR corresponents. A hores d’ara, romanen a l’espera de conèixer els resultats, tot i que tots ells han estat confinats als seus domicilis.

Cal recordar que en les darreres hores també s’ha hagut d’aïllar a docents i estudiants d’un grup de 23 persones de segon d’ESO de l’Institut La Valira.

A banda, continuen realitzant-se proves a alumnes d’altres escoles de la Seu per sospites de possibles contagis.

Dades epidemiològiques

Pel que fa a les dades epidemiològiques, continua augmentant el risc de rebrot de la pandèmia a la capital alturgellenca, passant de 187 punts a 218 a les darreres hores, segons les dades facilitades aquest dimecres pel Departament de Salut. La Rt ha passat d’1.13 a 1.32. A l’Alt Urgell hi ha 27 casos actius i tres ingressats a l’Hospital de la Seu.

A la Cerdanya, on la Generalitat aixecar les restriccions aquest dimecres, el risc de rebrot se situa en els 717 punts amb una Rt d’1,42 amb 85 positius actius i nou hospitalitzats.

A l’Aran, el risc de rebrot ha disminuït, passant de 521 punts a 453 punts i una Rt d’1,56 amb 27 positius i dos hospitalitzats.

Exit mobile version