El portaveu del grup municipal de Compromís per la Seu i diputat al Parlament, Òscar Ordeig, s’ha afegit a les crítiques dels dos regidors de la CUP que aquesta setmana han acusat l’equip de govern de JuntsxCat i ERC, encapçalat per Jordi Fàbrega, de manca de transparència informativa envers els regidors de l’oposició.

En una entrevista a la ràdio de l’ajuntament, Ordeig ha explicat que l’actual batlle neoconvergent segueix, igual que el seu antecessor, Albert Batalla, sense oferir moltes vegades les informacions sol·licitades per l’oposició, una política que ha afirmat és “molt millorable”. Al respecte, el diputat urgellenc ha mostrat preocupació per “la improvisació” de l’actual equip de govern.

Ordeig considera que tot plegat és conseqüència de la mancança d’un projecte per a la Seu que l’alcalde “no té clar”. Per contra, ha manifestat que el que sí que té clar Fàbrega és que “no pactaria mai” amb Compromís. Per al portaveu de la plataforma socialista la prioritat és la Seu i el Pirineu i no confondre defensar els interessos d’aquests territoris escudant-se només amb els legítims discursos independentistes.

El diputat urgellenc ha defensat un projecte integral per a la capital de l’Alt Urgell per fer front al despoblament i aconseguir una major redistribució territorial amb la creació d’activitats econòmiques i de serveis públics que siguin de qualitat.