Site icon La Valira

Cauen els sostres de la salera i del soterrani de la lletera del Cadí, provocant ferides a un treballador

Un treballador de la Cooperativa del Cadí de la Seu d’Urgell ha resultat ferit després de la caiguda del sostre d’una sala, coneguda com la salera, on s’acostumen a salar els formatges. Els fets es van produir a principis d’aquest mes de setembre, tot i que no han transcendit fins ara, segons ha pogut saber LA VALIRA.

La caiguda de la part superior d’aquesta dependència de la fàbrica, que ha estat apuntalada com es pot observar en la fotografia adjunta, sortosament només va provocar ferides en el braç d’uns dels empleats.

L’estat de l’edifici, situat molt a prop del centre de la capital alturgellenca, presumptament no es troba en bones condicions, ja que en les darreres hores també s’ha vingut a baix el cobert del soterrani, sense haver de lamentar cap desgràcia personal.

Tot plegat en un context de pèssim clima laboral entre la plantilla arran la política de mà dura contra tots aquells treballadors que gosin criticar la direcció per haver reduït les condicions de feina, cada vegada més precàries, augmentar el ritme de treball i incrementar el nombre d’acomiadaments.

Exit mobile version