Carrefour-Andorra 2000 s’inaugurarà oficialment el pròxim 22 de setembre en un acte senzill i restringit, a causa de la situació sanitària pel coronavirus, que aplegarà a una petita representació d’autoritats, socis i proveïdors.

Aquest dilluns l’històric hipermercat de l’avinguda Tarragona i el carrer Riberaygua d’Andorra la Vella, romandrà tancat. No serà fins al dimecres següent que s’obri al públic en general, segons ha pogut saber LA VALIRA. 

Després del pacte de la multinacional gal·la, Carrefour Partenariat International, amb el Grup Pyrénées, la cadena podrà desenvolupar a més altres projectes empresarials i obrir diversos establiments al Principat. El més emblemàtic serà el que es localitzarà en el Punt de Trobada, de Sant Julià de Lòria, quan aquest complex passi a ser gestionat per Pyrénées.

La superfície comercial comptarà amb una superfície de 6.000 metres quadrats i incorporarà l’oferta de restauració Bon Appétit, marca pròpia de la cadena francesa.

La transformació de l’Andorra 2000 ha permès una major amplitud dels passadissos, nous frigorífics i mobiliari i la reubicació de la zona de caixes, entre altres canvis.