Site icon La Valira

Augmenta el nombre d’hospitalitzats i infectats pel Covid-19 a l’Alt Pirineu i Aran

41 persones estan ingressades amb coronavirus en centres hospitalaris de la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. Totes elles es troben estables a planta. D’aquestes, 13 persones estan ingressades a l’Espitau Val d’Aran; 15 a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp; 3 persones a l’Hospital de la Seu i 10 a l’Hospital de Cerdanya.

En les darreres hores a les comarques de Lleida han mort quatre persones, tres d’elles a la regió sanitària de Ponent i una a la de l’Alt Pirineu i Aran, segons dades del departament de Salut de la Generalitat.

Aquestes defuncions eleven la xifra de víctimes mortals a 40 a tota la demarcació. Així mateix, també han informat de 110 casos positius nous que eleven el total d’infectats a 604.

D’aquests nous casos, 94 s’han registrat a la regió sanitària de Lleida i 16 a la regió de l’Alt Pirineu i Aran.

Pel que fa a les comarques pirinenques, a hores d’ara, hi ha comptabilitzats 34 casos positius al Pallars Jussà; 26 a l’Aran, 17 a l’ABS de la Seu i 6 a l’Alt Urgell Sud; 8 al Pallars Sobirà i 13 a la Cerdanya.

Per altra part, de les 235 persones que estan actualment ingressades amb coronavirus, 194 es troben en centres hospitalaris de la regió de Lleida. D’aquestes 122 estan a l’ Hospital Arnau de Vilanova, 90 dels quals estables a planta i 32 es troben a l’UCI. 29 persones més es troben ingressades a l’hospital de Santa Maria, 21 de les quals estan estables a planta i 8 es troben a l’UCI. 43 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta.

Cal destacar també que ha augmentat fins a 19 el nombre de persones que en les darreres hores han estat donades d’alta, 14 a la regió de Lleida i 5 a la d’Alt Pirineu i Aran. Amb aquestes ja són 65 les altes hospitalàries a tota la demarcació.

Exit mobile version