Site icon La Valira

Augmenta el nombre de positius a la Seu amb el confinament de dos grups de la Salle i un del Brudieu

El nombre de casos positius per coronavirus s’ha incrementat en els darrers dies a la Seu d’Urgell arran del confinament de tres grups d’alumnes de dos centres educatius.

Segons el departament d’Educació, a hores d’ara, han hagut de ser tancats un grup de quart de primària (21 persones) i un altre de segon (19) de l’escola concertada de La Salle. L’altre pertany a l’Institut Joan Brudieu amb 26 persones afectades.  positius-1.pdf

En el cas dels alumnes de quart de primària, han de guardar quarantena després que un monitor de l’estació de Sant Joan de l’Erm (Alt Urgell) fos diagnosticat com a positiu.

Totes aquestes persones es troben confinats a l’espera dels resultats dels tests que se’ls realitzarà a tots els grups bombolla.

Pel que fa a les dades epidemiològiques, el balanç d’aquest dimecres del departament de Salut assenyala que ha pujat a la Seu el risc de rebrot, indicador de contagi que avalua el creixement d’una epidèmia a través dels possibles nous casos diagnosticables els catorze dies vinents. Així aquest valor se situa en els 193 punts (243 a l’Alt Urgell) i una velocitat de propagació del virus (Rt) d’1,61 (1,86 al conjunt de la comarca). El nombre de casos actius s’incrementa fins als 26.

 

Exit mobile version