Site icon La Valira

Arriben a l’Alguaire els cent primers esquiadors suecs amb destí a Andorra

Aquest diumenge ha aterrat a l’aeroport de Lleida-Alguaire el primer vol que ha organitzat el touroperador Quality Travel per portar esquiadors a les estacions d’Andorra aquesta temporada d’hivern per passar-hi una setmana sencera.

L’avió ha sortit d’Estocolm i ha fet escala a la localitat de Jönköping. Ha aterrat a les 13.17 h (amb set minuts de retard) i s’ha endut 75 passatgers de tornada a Suècia, uns turistes que havien arribat fa una setmana a l’aeroport de Barcelona. El dia de l’estrena només ha arribat un vol però a partir del dia 18 i fins al 25 de març n’aterraran dos cada diumenge, procedents de sis localitats: Malmö, Göteborg, Estocolm, Växjö, Linköping i Jönköping.

D’altra banda, dimecres i dijous d’aquesta setmana el propietari de la companyia, Ulf Östmark, ha visitat Baqueira Beret i s’ha reunit amb agents turístics i hotelers de la Vall d’Aran. No descarta que l’any que ve s’afegeixi a l’oferta del touroperador suec si arriben a un acord amb l’empresa propietària de l’estació i els garanteixen una bona cooperació amb els hotels i facilitats en els trasllats

Exit mobile version