Site icon La Valira

Aragonès presenta la llista municipal d’ERC a la Seu i la candidatura al Senat de Caminal

Foto: Ràdio Seu

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, va presentar aquest divendres al Cinema Guiu de la Seu d’Urgell, la candidatura de Francesc Viaplana com a alcaldable d’ERC a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig i de Miquel Caminal com a candidat al Senat en els comicis generals del pròxim 28 d’abril.

Segons informa ERC, el candidat al Senat, Miquel Caminal, va explicar en primer lloc les seves motivacions per presentar-se a la cambra alta. “Ahir mateix vaig rebre una carta de l’Oriol, on m’encoratja per la decisió de presentar-me al Senat, i ens dóna ànims a tota la gent del Pirineu. Ell, empresonat, ens dóna ànims a nosaltres! Per ell i totes les persones exiliades i preses polítiques, és que hem d’anar a Madrid a fer escoltar la nostra veu”.

Seguidament, el vicepresident i conseller d’economia Aragonès va exposar els principals motius pels quals ERC se segueix presentant a les Corts Espanyoles, i ha manifestat que, “la foto que pot fer més mal a Madrid és que ERC guanyi a les 4 circumscripcions de Catalunya, i a la vegada és la que pot alegrar més a les cel·les de Soto del Real i Alcalá Meco. Hem d’anar a votar massivament per tal d’evitar un govern a Madrid de dreta ni d’extrema dreta.”.

Per altra banda, l’alcaldable republicà a la capital de l’Alt Urgell va presentar els eixos de govern que ell i el seu equip es plantegen per tal de construir el futur de la Seu, centrant l’atenció en les persones i posant-les al centre de totes les polítiques municipals. Així mateix, també va destacar l’especificitat del poble de Castellciutat i el paper de la Seu com a capital de Pirineu.

Exit mobile version