Site icon La Valira

ALSA torna a deixar ‘tirats’ a Barcelona viatgers amb destí la Seu d’Urgell, fent cas omís a les nombroses reclamacions

La companyia de transport de viatgers, ALSA, ho ha tornat a fer, tot i les nombroses reclamacions dels usuaris i del mateix ajuntament de la Seu. Aquest divendres ha deixat ‘tirats’ a cinc passatgers a l’estació del Nord de Barcelona en un dels busos que surt a les 13.30 h després que el conductor els indiqués que el vehicle anava ple i que no hi havia altra possibilitat que agafar el següent, ja que l’empresa no posaria cap autobús més de reforç.

Davant les queixes dels passatgers, el conductor els ha instat a presentar la reclamació corresponent a la companyia. Unes demandes que ALSA no té encara en consideració prioritzant els bitllets senzills per sobre dels abonaments amb un cost més reduït.

ALSA com a una de les empreses adjudicatàries del transport públic de viatgers de la Generalitat, continua incomplint els acords per garantir el servei a tots els seus usuaris.

Mentrestant, l’equip de govern municipal de la Seu (JuntsxCat i ERC) tampoc fa tots els deures com a administració pública amb tíbies demandes a la Subdirecció General de Transports perquè no es repeteixin aquestes situacions que es podrien resoldre establint mesures de control -a través d’inspeccions- molt més estrictes per evitar-les.

Exit mobile version