Alsa reprèn parcialment dijous dia 25 el servei de transport que connecta Andorra, la Seu d’Urgell amb Barcelona pel Túnel del Cadí. Ho fa d’acord amb l’aixecament de les restriccions de mobilitat entre Andorra i Espanya a causa de la crisi sanitària generada per la Covid-19.

L’empresa de transport internacional de passatgers reprèn els viatges amb un total de quatre serveis diaris de dilluns a diumenge. Pel trajecte Andorra-la Seu-Barcelona, els horaris previstos són a les 6.00 hores (6.30 hores des de la Seu) i a les 15.00 hores (15.30 hores des de la Seu). Pel que fa al trajecte Barcelona-la Seu- Andorra, els horaris són a les 10.30 hores i a les 19.00 del vespre.

Pel que fa a l’ocupació, està limitada al vuitanta per cent aproximadament i, tret que es tracti de nuclis familiars, els seients es distribueixen amb l’objectiu de respectar la distància social.

La intenció de la companyia és reprendre el servei de mica en mica pel que fa a la resta de línies que havien estat suspeses per anar tornat a la normalitat.