Site icon La Valira

A tres dies de la mobilitat entre comarques, empitjora la pandèmia a l’Alt Pirineu i Aran, excepte a la Cerdanya

Els indicadors de la pandèmia continuen pujant des de fa uns dies a tot l’Alt Pirineu i Aran, a excepció de la Cerdanya.

Les dades facilitades aquest divendres pel departament de Salut indiquen que a tres dies en que es permeti la mobilitat entre totes les comarques catalanes, i a dues setmanes de la Setmana Santa, les comarques pirinenques registren uns valors molt elevats. Amb tot, la Cerdanya és la que manté uns paràmetres lleugerament a la baixa, amb un índex de rebrot de 203 punts i una Rt d’1,13, mentre que a Puigcerdà aquests indicadors se situen en 66 punts i 0,7 respectivament.

Per contra, continuen les xifres negatives a l’Alt Urgell amb un risc de rebrot de 364 punts i una velocitat de transmissió del virus en l’1,14. A la Seu la situació és pitjor amb 581 punts de rebrot i una Rt d’1,43. La capital alturgellenca té a hores d’ara 61 casos actius i desenes de persones confinades.

L’Aran té un risc de rebrot de 904 punts i una Rt de 0,82; l’Alta Ribagorça de 745 punts i 2,38; el Pallars Jussà de 672 punts i 3,03 i el Pallars Sobirà de 591 punts i una Rt de 3,23.

Exit mobile version