La Valira

A punt la posada en marxa parcial del centre comercial de Cerdanya

El pròxim 25 de juny s’obrirà la primera botiga del centre comercial transfronterer de la Cerdanya, entre Bourg-Madame i Puigcerdà, concretament en el municipi francès d’Ur. El primer establiment a obrir portes serà la cadena de menjar ràpid MacDonals’s als que s’afegiran d’altres que es preveuen inaugurar a finals d’octubre.

McDonald’s crearà 40 llocs de treball, la majoria contractes a temps parcial d’una mitjana de 25 hores setmanals i també contractacions especials per les temporades d’estiu i de neu. Les persones que optin a l’oferta de feina, hauran de saber tan francès, castellà i català.

La nova superfície comercial amb una superfície de 6,5 hectàrees tindrà com edifici principal l’hipermercat Carrefour on es traslladarà l’actual situat a la Guingueta d’Ix.

L’arquitectura del centre preveu que l’edifici s’integri en el paisatge muntanyenc de la Cerdanya, amb una façana de nou metres d’alçada recoberta de plafons que simularan arbres i una part superior de vidre.

Altres dels sectors que s’instal·laran en el nou centre a part de Carrefour i McDonald’s, seran botigues d’esports (podria ser Decathlon), de jardineria i bricolatge, moda i complements, una àrea de servei amb benzinera, rentat de cotxes i zona d’aparcament.

Exit mobile version