Site icon La Valira

A l’espera de la sentència del cas Palau

Aquest dilluns, 15 de gener, coneixerem la sentència del cas Palau. A dos quarts de 10 del matí, la secció desena de l’Audiència de Barcelona lliurarà als acusats, els seus advocats i la resta de les parts processades la resolució en mà i de manera simultània.

Serà sis mesos després de l’última sessió del judici que es va allargar durant quatre mesos, de març a juny, en un total de 55 sessions.

Els dos principals encausats, Fèlix Millet i Jordi Montull, s’enfronten a una petició de 15 i 11 anys de presó respectivament per haver desviat almenys 18 milions d’euros. A més, Convergència s’enfronta a una possible indemnització de 6,6 milions d’euros, i el seu extresorer Daniel Osàcar, a una pena de vuit anys de presó.

Els secrets d’en Millet

La germana petita, Pat Millet assegurava avui a RAC1 que l’expresident del Palau de la Música “té por” d’entrar a la presó, però confia que els informes mèdics ho evitin.

La Fiscalia demana per a ell catorze anys i nou mesos de reclusió. Pat està convençuda que, si entra a la presó, no ho aguantarà.

La petita dels Millet també assegura que el seu germà “guarda molts secrets”.

Exit mobile version