Site icon La Valira

39 pacients ingressats a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran per coronavirus

Trenta-nou persones es troben ingressades com a pacients diagnosticats amb coronavirus als diferents hospitals de l’Alt Pirineu i Aran.

A la Val d’Aran hi ha tretze persones ingressades a planta a l’Espitau ubicat a Vielha. Pel que fa a la resta de l’Alt Pirineu, n’hi ha 14 a l’Hospital comarcal del Pallars a Tremp, 3 a l’Hospital de la Seu i 9 a l’Hospital de Cerdanya, totes també estables a planta. Respecte a les altes acumulades, a l’àmbit pirinenc en sumen setze, set en les darreres hores.

En total, a la demarcació de Lleida  hi ha ara 494 casos de coronavirus confirmats. En les darreres hores, s’han produit 142 casos nous, 103 dels quals a la regió sanitària de Lleida i 39 al Pirineu. D’aquests 142 nous contagis, 40 es troben ingressats a l’UCI.

Pel que fa a les víctimes mortals, la demarcació suma en les últimes 36 hores 14 morts –12 a la regió de Lleida i 2 al Pirineu–, fins elevar la xifra total a les 36 persones mortes per Covid-19.

D’altra banda, 20 persones han rebut l’alta en les últimes hores a la província de Lleida, 46 des que va començar la crisi sanitària.

Exit mobile version